25.5.2014

Keidas helteen keskellä

Putkiremontti valmistui, ja olemme nyt viikon ajan saaneet asua taas kotona, ihanaa! Ajoitus ei olisi voinut olla parempi, sillä viikonlopun helteisen sään keskellä oma koti on tuntunut varsinaiselta viileältä keitaalta, jossa on ollut mukavaa tarjota lomailufiilisten lomassa myös muutamille asiakkaille jääteetä.

Viikonloppuna tehtiin myös kotivastaanotolla ensimmäinen hammaskiven ja etuhampaan poisto potilaalle. Omistajan toivomuksesta kokeilimme akupunktion tehoa toimenpiteessä tavanomaisen rauhoituksen ja kivunlievityksen tehostajana. Toiveena nimittäin oli, että selvittäisiin tavanomaista paljon vähäisemmällä rauhoitus- ja nukutusaineiden käytöllä. Kokemus oli erittäin positiivinen ja tavoitteessa onnistuttiin.

Viikonlopun ohjelmaan kuului myös facebook-sivujen julkaisu, viimeinkin! Kiitos kaikille tykänneille! 🙂

Haluan esittää kauniit kiitokset myös asiakkailleni. Sen lisäksi että teette työstäni muutenkin mukavaa, niin olen viime kuukausina saanut paljon todella kaunista palautetta. Vaikka kaikkein tärkeintä eläinlääkärille on toki potilas, jonka paranemisen näkee, niin sanallinenkin palaute ilahduttaa suuresti.

Minusta usein tuntuu, että minulla on todella ihania asiakkaita!