1.5.2014

Kevät on saapunut ja uudet tuulet puhaltavat

Hauskaa vappua!

Paitsi että eihän se enää mikään vappu ole silloin kun tätä pääsee lukemaankin. Toiset juhlii Ulliksella (vesisateessa) ja toiset puurtavat avomiehensä kanssa jo pitkään viimeistelyä odotellutta sivustoa julkaisukuntoon. Juhlat yksillä, vappu kaikilla 🙂

Mutta juhlalta tämäkin melkein tuntuu. Sivuston julkaisun myötä toivottavasti entistä useampi nelijalkainen kaveri löytää, niin halutessaan, tiensä pienelle kotivastaanotolle Kulosaaressa. Pitkään olen jo haaveillut potilaiden, varsinkin akupunktiopotilaiden, vastaanottamisesta rauhallisemmassa kotiympäristössä. Akupunktiopotilaille kotiympäristö soveltuu mielestäni erityisen hyvin, ja voin toivottavasti tarjota kiireettömän ja miellyttävän tuokion niin potilaalle kuin omistajallekin. Muitakin pieniä eläinlääkinnällisiä toimenpiteitä ja tutkimuksia on tarvittaessa mahdollista tehdä, mikäli potilas on siihen riittävän yhteistyöhaluinen. Kotivastaanotto on toisessa kerroksessa, mutta sinne pääsee hissillä periaatteessa esteettömästi.

Vastaanotan edelleen potilaita toki myös eläinlääkäriasemilla. Jatkossa työskentelen Eläinlääkäriasema Tassussa Vantaan Hakunilassa, Espoon Remediumissa sekä Eläinklinikka Linnunmäellä Kulloossa, niin akupunktion kuin tavanomaisen eläinlääkinnänkin merkeissä.

Olen iloinen uusista mahdollisuuksista joita muutoksen myötä tarjoutuu. Toisaalta muutokseen kuuluu aina myös haikeus. Eläinlääkärillä on ammattinsa puolesta etuoikeus saada tutustua moniin valloittaviin karvakavereihin ja heidän omistajiinsa. Jos ammattiin liittyy monia haasteitakin, niin on myös suuri ilo kun pystyy auttamaan ja myötäelämään asiakkaiden kanssa. Muutoksessa vaikeinta onkin juuri se, että joutuu ehkä jättämään taakseen monia potilaita ja omistajia, joista aidosti välittää. Se tuntuu todella haikealta. Toivottavasti tiemme vielä joskus kohtaavat.